(Bertalan alias Berci, és családja)

Adriennel a kapcsolatunk sok éve kezdődött. Egy roppant alapos, türelmes, csupaszív és szeretni való embert ismertem meg a személyében. Ezeket a tulajdonságait bele ültette tréneri munkájába.

Manapság kevés olyan embert ismerek aki ekkora szaktudással, odafigyeléssel, gondossággal és szeretettel végzi a munkáját. Nagyon nagy kincs a mai Világban, hogy Valaki a hobbijában dolgozhasson. Ezeket nemcsak a személyes találkozásokon biztosítja, ami számomra nagyon megnyugtató és “fontos”. Nagyon tetszett az az irány amit Ő képvisel. Nemcsak a kutyáim kaptak egy életre szóló “leckét” hanem Velük együtt Mi is. Mert a tréning során nem csak a kutyát tanítjuk, hanem Vele együtt Mi is tanulunk! Hihetetlen tudást adott át, új ajtókat nyitott meg előttünk. Nagyon nagy köszönettel tartozunk Neki.

Megtanította, hogy a kutyát nem csak szeretni, etetni kell, hanem ezek a fontos dolgok mellett még nagyon sok más fontos dolog van, mint például, hogy egy élhető kapcsolat legyen a család és kutyus között. Attól, mert minden földi jóval elhalmozom a kutyust azzal nem biztos, hogy tudok egy minőségi életet biztosítani neki. Na és ebben segített Nekünk Adrienn két mentett kutyusnál is, és bízom benne az új családtagunknál is a segítségünkre lesz egy most 4 hónapos berni pásztor kutyusnál.

Köszönünk mindent, amit Nekünk és értünk tettél! (Bertalan alias Berci, és családja)

Szakértelem

Közzétéve

2019-05-07

Share This